Neem contact op via Whatsapp
iStock-1222938956 (Site)

Partners van Lokale Woningruil

Door de jaren heen hebben wij goede ervaringen met betrouwbare zakenpartners. Bedrijven die doen wat ze beloven voor een goede prijs. En persoonlijk contact en overleg is laagdrempelig.

NofusForma_RGB

Stucwerk – Schilderwerk – Vliesbehang – PVC-vloeren, tapijt – Laminaat – Raamdecoratie – Vrijblijvend advies op maat

Novus Forma werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Ze geven advies op gebied van materiaalkeuzes, kleuren etc. En vervolgens voeren zee de werkzaamheden deskundig uit. Eigenaar en echte Nijverdaller Robin Wissink is uw aanspreekpunt, adviseur en hij coördineert alle werkzaamheden. Novus Forma werkt met een vast team van vakmensen, die altijd voor kwaliteit staan in de uitvoering van het stuc- en schilderwerk, het leggen van vloeren, monteren van raamdecoratie etc.

Odding-verkleind

Verzekering – Hypotheken – Administratie – Belasting

Odding Assurantiën B.V. richt zich met name op de particuliere en MKB markt. Ze verzorgen en ontzorgen u op financieel gebied. Betrouwbaarheid, kwaliteit en laagdrempeligheid zijn de kernwaarden van het assurantiekantoor. Uw financiële situatie is persoonlijk. Daarom kiezen zij ook voor een persoonlijke aanpak en bent u geen nummer bij hun kantoor. U kunt Bea Anjema en Ingrid Boezerooij te allen tijde bellen of mailen met uw vragen en u ontvangt een persoonlijk toegesneden antwoord. ‘Daar waar anderen de deuren sluiten staat de koffie bij Odding altijd voor u klaar!’.

PuntKoen

Websitebouw – Beheer – Support – Hosting – Development

Onze betrouwbare websitebeheerder

LOKALE TIJDELIJKE WONINGEN

Vakantiewoning – Recreatiewoning – Woonwagen

Misschien wil je toch een grote verbouwing en moet je tijdelijk ergens verblijven. Wij helpen u graag met een tijdelijke woning.

LOKALE TIJDELIJKE OPSLAG

Inboedelopslag – Tijdelijke opslag – Self-Storage – Hobby opslag

Verhuizen of verbouwen kan een stressvolle tijd zijn, en het vinden van een plek om al je spullen op te slaan kan een extra zorg zijn. Tijdens een grote verbouwing is het daarom handig om je kostbare spullen op te bergen. Wij helpen u graag met een tijdelijke opslag.

Geverifieerd door MonsterInsights